Η ξεγνοιασιά

απέχει μόνο ένα κλικ

Το εργαστήριο DataLab, του Ομίλου μας, παρέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά των καταναλωτών. Αυτό μας βοηθά να διαμορφώσουμε λύσεις που κάνουν πιο πλούσια την εμπειρία του πελάτη.
Βρισκόμαστε στο παρασκήνιο της ζωής των πελατών και των εργαζομένων μας, συμβάλλοντας έτσι ώστε η ζωή να κυλά πιο ομαλά οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, στο σπίτι, στην εργασία ή εν κινήσει.
 
Είμαστε μια κοινότητα ειδικών με διαρκή παρουσία σε 75 χώρες και διαθέτουμε ένα ισχυρό δίκτυο με περισσότερους από 900.000 αφοσιωμένους επαγγελματίες.
 

Είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι από την ένταση που έχει ξεσπάσει στο Ισραήλ από τις 7 Οκτωβρίου 2023 και θα θέλαμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας σε όσους έχουν επηρεαστεί από αυτή τη σύγκρουση.

Το Ισραήλ κήρυξε πόλεμο εναντίον της Χαμάς στις 8 Οκτωβρίου 2023 και οι περισσότερες κυβερνήσεις εξέδωσαν οδηγία για αποτροπή ταξιδιού στο Ισραήλ, εάν δεν κρίνεται άκρως απαραίτητο. Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρίες έχουν ακυρώσει ή αναβάλλει τις πτήσεις τους στη χώρα.

Κατανοούμε ότι οι πελάτες μας, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στο Ισραήλ είτε σχεδιάζουν να ταξιδέψουν εκεί, ίσως έχουν ερωτήματα σχετικά με την κάλυψη της ταξιδιωτικής ασφάλισης. Για πελάτες που έχουν προγραμματισμένο ταξίδι στο Ισραήλ τις προσεχείς ημέρες ή εβδομάδες, θα συστήναμε να επικοινωνήσουν με την αεροπορική εταιρία ή τον ταξιδιωτικό πράκτορα ώστε να δουν τις επιλογές τους. Εμπόλεμες καταστάσεις εξαιρούνται από όλα τα ταξιδιωτικά μας προγράμματα και προτρέπουμε τους πελάτες μας να ανατρέξουν στους όρους και τις προϋποθέσεις του συμβολαίου τους.

Πελάτες που μπορεί να ταξιδεύουν σε γειτονικές χώρες συνιστάται να έρθουν εξίσου σε επικοινωνία με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα για εναλλακτικές λύσεις.

Το δικό μας Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι διαθέσιμο 24/7 για να απαντήσουν στις ερωτήσεις, στα ακόλουθα στοιχεία:

Τηλ.: 0030 211 10 98098

Email: medical@allianz-assistance.gr

21,900 υπάλληλοι
Παρουσία σε 75 χώρες
Διαχειριστήκαμε 72,5 m περιπτώσεις πελατών
Γερμανία | Η λιμουζίνα ενός πελάτη υπέστη βλάβη καθ΄ οδόν για τον γάμο του. Η ομάδα μας κάλεσε την οδική βοήθεια που θα έπαιρνε το αυτοκίνητο και θα τον οδηγούσε ακόμη και στην εκκλησία.
Ωκεανία | Ένα 10χρονο κορίτσι έπεσε σε κώμα σε απομακρυσμένο νησί. Οι περιορισμοί του κορωνοϊού σήμαιναν ότι δεν μπορούσαμε να την πάμε στην Αυστραλία, οπότε αποφασίσαμε να γίνει διακομιδή στο ΄Ωκλαντ.