ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Στην Allianz Partners, η θέληση και το πάθος να προχωρήσουμε περισσότερο ξεπερνούν κάθε όριο και η αποστολή μας είναι να κάνουμε τις ζωές των ανθρώπων απλούστερες, ασφαλέστερες και πιο ευχάριστες.

Η ευρεία γκάμα των υπηρεσιών μας στοχεύει σε κάτι κοινό: στην παροχή βοήθειας και προστασίας οπουδήποτε και οποτεδήποτε.
Εκτός από την προσφορά προϊόντων βοήθειας και ασφάλισης, στόχος μας είναι να καθορίσουμε και να δώσουμε έναν ακόμα πιο ανθρώπινο χαρακτήρα στις υπηρεσίες μας, έχοντας πάντα τον πελάτη ως σημείο αναφοράς για τη δημιουργία των προϊόντων μας.

Σημαντικό μήνυμα: Σύγκρουση Ισραήλ / Χαμάς:

Είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι από την ένταση που έχει ξεσπάσει στο Ισραήλ από τις 7 Οκτωβρίου 2023 και θα θέλαμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας σε όσους έχουν επηρεαστεί από αυτή τη σύγκρουση.

Το Ισραήλ κήρυξε πόλεμο εναντίον της Χαμάς στις 8 Οκτωβρίου 2023 και οι περισσότερες κυβερνήσεις εξέδωσαν οδηγία για αποτροπή ταξιδιού στο Ισραήλ, εάν δεν κρίνεται άκρως απαραίτητο. Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρίες έχουν ακυρώσει ή αναβάλλει τις πτήσεις τους στη χώρα.

Κατανοούμε ότι οι πελάτες μας, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στο Ισραήλ είτε σχεδιάζουν να ταξιδέψουν εκεί, ίσως έχουν ερωτήματα σχετικά με την κάλυψη της ταξιδιωτικής ασφάλισης. Για πελάτες που έχουν προγραμματισμένο ταξίδι στο Ισραήλ τις προσεχείς ημέρες ή εβδομάδες, θα συστήναμε να επικοινωνήσουν με την αεροπορική εταιρία ή τον ταξιδιωτικό πράκτορα ώστε να δουν τις επιλογές τους. Εμπόλεμες καταστάσεις εξαιρούνται από όλα τα ταξιδιωτικά μας προγράμματα και προτρέπουμε τους πελάτες μας να ανατρέξουν στους όρους και τις προϋποθέσεις του συμβολαίου τους.

Πελάτες που μπορεί να ταξιδεύουν σε γειτονικές χώρες συνιστάται να έρθουν εξίσου σε επικοινωνία με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα για εναλλακτικές λύσεις.

Το δικό μας Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι διαθέσιμο 24/7 για να απαντήσουν στις ερωτήσεις, στα ακόλουθα στοιχεία:

Τηλ.: 0030 211 10 98098

Email: medical@allianz-assistance.gr