Een gerust hart,
slechts één klik bij je vandaan

Ons eigen DataLab geeft inzicht in het gedrag van consumenten en hun persoonlijkheidsprofiel. Dit helpt ons bij het verbeteren van de customer journey.
Op de achtergrond zijn wij altijd aanwezig om het leven van uw klanten en medewerkers makkelijker te maken. Of ze nu thuis zijn, op het werk of onderweg.
Ons netwerk van deskundigen is aanwezig in 75 landen wereldwijd. Ook hebben we een krachtig netwerk van meer dan 900.000 toegewijde professionals.
Allianz Partners heeft een wereldwijd one-stop-shop platform gelanceerd, genaamd Allyz. Dit digitale platform helpt reizigers voor, tijdens en na hun reis met relevante producten en extra services.
Allianz Partners onthult de bevindingen van haar eerste International Vacation Index. In totaal hebben 9,000 mensen uit 8 landen in Europa en de Verenigde Staten aan dit onderzoek meegewerkt.
Maak kennis met Emma, onze digitale gezondheidsoplossing met AI-functionaliteit. Emma geeft 24/7 medisch advies.. Dit platform verdiept klantrelaties en is beschikbaar op momenten dat de reguliere zorg minder bereikbaar is.
We integreren informatie in onze services. Op die manier zijn wij klaar voor de toekomst als het gaat om de reiservaringen die onze klanten hebben. Allyz bevat handige tools en veiligheidsinformatie.
De limousine van een klant ging kapot op weg naar zijn bruiloft. Ons team belde elk sleepbedrijf en vond er een die de auto zou ophalen en hem zelfs naar de kerk zou brengen.
Onze medische teams zijn 100% toegewijd om klanten te ondersteunen in deze moeilijke tijd. Ontdek hoe we alles op alles zetten om te vechten ten tijden van de coronapandemie.
Allianz Partners heeft de resultaten voor 2022 bekendgemaakt met een totale omzet van 8,2 miljard euro en een winst van 260 miljoen euro.
Allianz Partners en Iberia verlengen hun bestaande partnership met 3 jaar in 13 landen wereldwijd. 
Allianz Partners en Bridgestone EMIA hebben besloten hun krachten te bundelen om samen een aanbod te creëren rond hun belangrijkste expertisegebieden: banden en verzekeringen.