Een gerust hart,
slechts één klik bij je vandaan

Ons eigen DataLab geeft inzicht in het gedrag van consumenten en hun persoonlijkheidsprofiel. Dit helpt ons bij het verbeteren van de customer journey.
Op de achtergrond zijn wij altijd aanwezig om het leven van uw klanten en medewerkers makkelijker te maken. Of ze nu thuis zijn, op het werk of onderweg.
Ons netwerk van deskundigen is aanwezig in 75 landen wereldwijd. Ook hebben we een krachtig netwerk van meer dan 900.000 toegewijde professionals.

We zijn diep geschokt door het geweld dat sinds 7 oktober 2023 in Israël plaatsvindt, en ons medeleven gaat uit naar iedereen die door het conflict wordt getroffen. Israël verklaarde Hamas de oorlog op 8 oktober 2023 en de meeste buitenlandse regeringen hebben een negatief reisadvies afgegeven tegen alle reizen naar Israël, behalve tegen essentiële reizen. De meeste internationale luchtvaartmaatschappijen hebben hun vluchten naar het land opgeschort of uitgesteld.

We begrijpen dat onze klanten, of ze nu in Israël zijn of van plan zijn daarheen te reizen, vragen en zorgen kunnen hebben over de dekking van hun reisverzekering. Klanten die de komende dagen of weken naar Israël zullen reizen, raden we aan contact op te nemen met hun luchtvaartmaatschappij of touroperator om de mogelijkheden te bekijken. Oorlogshandelingen worden over het algemeen niet gedekt door veel van onze reisverzekeringen en we raden onze klanten aan hun polisdocumenten te raadplegen om de specifieke voorwaarden te bekijken.

Klanten die naar buurlanden reizen, raden we aan contact op te nemen met hun reisorganisatie of touroperator over mogelijke alternatieven. Onze medewerkers van de klantenservice zijn beschikbaar om al je vragen te beantwoorden. Neem hiervoor contact met ons op.

Allianz Partners heeft een wereldwijd one-stop-shop platform gelanceerd, genaamd Allyz. Dit digitale platform helpt reizigers voor, tijdens en na hun reis met relevante producten en extra services.
Allianz Partners onthult de bevindingen van haar eerste International Vacation Index. In totaal hebben 9,000 mensen uit 8 landen in Europa en de Verenigde Staten aan dit onderzoek meegewerkt.
Maak kennis met Emma, onze digitale gezondheidsoplossing met AI-functionaliteit. Emma geeft 24/7 medisch advies.. Dit platform verdiept klantrelaties en is beschikbaar op momenten dat de reguliere zorg minder bereikbaar is.
We integreren informatie in onze services. Op die manier zijn wij klaar voor de toekomst als het gaat om de reiservaringen die onze klanten hebben. Allyz bevat handige tools en veiligheidsinformatie.
De limousine van een klant ging kapot op weg naar zijn bruiloft. Ons team belde elk sleepbedrijf en vond er een die de auto zou ophalen en hem zelfs naar de kerk zou brengen.
Onze medische teams zijn 100% toegewijd om klanten te ondersteunen in deze moeilijke tijd. Ontdek hoe we alles op alles zetten om te vechten ten tijden van de coronapandemie.
Allianz Partners heeft de krachten gebundeld met Paris 2024 en biedt een annuleringsverzekering voor evenemententickets vanaf 9 oktober 2023.
Allianz Partners maakte vandaag de resultaten bekend voor het volledige jaar 2022 met 8,2 miljard euro aan totale inkomsten en een operationele winst van 260 miljoen euro.
Allianz Global Benefits GmbH, the employee benefits network of the Allianz Group, has joined Allianz Partners, as of January 1, 2023.